Nuffnang Nuffnang

Thursday, November 28, 2013

It's all about contest!

Ok mari kita cerita pasal contest! Aku dari dulu memang minat masuk contest tapi taklah setegar sekarang. Ye, sekarang aku sangat tegar! Mula dari contest Nescafe kat twitter, pastu meleret2 aku join contest! Bukan kat twitter je, kat fb, online, pos & juga kat radio! Yg radio tu, aku dah pernah menang kat 5 station radio utama di Malaysia ni. Yang dari radio ni ada yang tiket konsert/anugerah & ada 2 station radio aku menang $$$. Set mutiara dari Habib Jewels pon aku pernah menang. Yg tu aku paling terharu sebab bukan senang nak menang, ramai yg join... Tapi ada jugak yang terlepas dari sebuah station radio yang panas. 2x tu dapat call, 2-2 kali x jawab betol. Tulah kata org kalau takde rezeki tataaappp lah takde. Setelah syiok menang sana cni, aku makin galak main contest. Kalau nak cerita memang banyak aku menang. Tiket wayang pon penah menang, tiket konsert pon dah banyak kali. T-shirt pon ada, pendrive, merchandise dari latest movie, doll pon ada jugak. Pendek kata banyak jugak lah! Tak tertulis di sini. Tapi aku belum pernah menang gadget, duit riban-riban, holiday package mahupun kereta/motor. Entah bila nak dapat ntah. Takpe, usaha jangan pernah putus. InsyaAllah kalau ada rezeki tak ke mana kan. Ok, layanlah sebahagian dari gambar-gambar yg aku menang contest ni ekkk... *kalau tak suke, jangan tengok yo!* 

Ni menang set mutiara dari Habib Jewels

Menang a bouquet of flower & Blackmores products


Menang tiket konsert Ke$ha dari Mix FM

Menang Kakao Talk doll dari Nuffnang

Menang sekeping tiket Final Piala FA di Stadium Bukit Jalil dari MB Johor

Menang tiket konsert Alicia Keys dari TM Corp

2 comments:

  1. Kakak..kita dah tukar link blog tau from Get Set..GO! to herlittleland.blogspot.com

    Enjoice kakak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok dear! Will skodeng ur blog later! Muahh!

      Delete

Komen lah!